Stickat & Cardigans Online

Skor för kvinnor Nike LunarEpic Low Flyknit 2 Löparsko för kvinnor Dark Raisin/Deep Royal Blue/Svart/Light Thistle Stil: 863780-501

SEK1,249.56  SEK624.78
Spara: 50% mindre

Vänligen välj:


Lägg i korgen:

 • Artikelnr: CA2993
 • 2882 antal i lager

BEKVÄM UTAN SÖMMAR. RIKTAT STÖD.


Löparskon Nike LunarEpic Low Flyknit 2 för kvinnor är en uppdatering av föregångaren tack vare en uppdaterad slip-on-design för en åtsittande och sömlös passform. Samma lyxiga dämpning och riktade stöd finns kvar så att du kan ta dig an långa distanser.


Strumpliknande passform

Nike Flyknit-material har utformats för att omsluta foten som en strumpa för en naturlig och åtsittande passform som följer fotens rörelser.


Mjuka övergångar

Lunarlon-dämpning är en kombination av mjukt och fast skum som hjälper till att dämpa stötar och skapar en jämn övergång från häl till tå.


Riktad dämpning

Yttersulan är gjord efter de tryckpunkter som löparens fot har när den är i rörelse. Sulan har dämpningszoner där det behövs som mest.


Mer information

 • Vinnare av utmärkelsen "Editor’s Choice" i Competitor Magazine 2017.
 • Lufthål i framfoten för bättre ventilation
 • Flywire-teknik integreras med snörena för en säker och fixerande passform
 • Vikt: 207 gram (storlek 39 för kvinnor)
 • Förskjutning: 10 mm

 • Flyknit Origins

  Nikes Flyknit-teknik har utvecklats utifrån feedback från löpare som efterfrågade en sko med samma tajta passform som en strumpa (som man nästan inte märker). Nike inledde ett fyraårigt projekt med team av programmerare, ingenjörer och designer för att skapa den teknik som behövdes för att ta fram en vävd överdel med statiska egenskaper för struktur och hållbarhet. Därefter förfinades den exakta placeringen av stöd, flexibilitet och ventilation – allt i samma lager. Resultatet? En fjäderlätt, formanpassad och så gott som sömlös överdel. Den helt nya precisionen maximerar funktionaliteten och minskar dessutom materialförbrukningen med i genomsnitt 60 % jämfört med traditionella konstruktioner. Motsvarande sex återvunna plastflaskor används i varje par Flyknit-skor, så miljontals kilo material slipper hamna på soptippen i onödan.


  Bakom designen 

  Ibland måste man se saker ur ett nytt perspektiv för att kunna tänka innovativt. Det var därför utvecklarna av Nike LunarEpic Low Flyknit 2 ville utgå från feedback från en speciell grupp löpare: kvinnor. Men de ville inte bara börja där. De ville ha kvinnorna i centrum under hela processen eftersom det i slutänden skulle ge en bättre löparsko – inte bara för kvinnor utan för alla löpare. Den annorlunda processen gav utvecklarna nya insikter och de gav skon några annorlunda detaljer. Utifrån de kvinnliga löparnas feedback skapade man en sko med otraditionell överdel och silhuett, och en krage med mer vaddering. Resultatet blev en bekvämare sko – inte bara för kvinnor utan för alla löpare.


  Copyright ©2019 www.cajsastahl.se Powered by   -  SKOR FÖR MÄN  -  Skor för kvinnor