Stickat & Cardigans Online

Skor för kvinnor Nike Free RN 2017 Löparsko för kvinnor Vit/Pure Platinum/Aurora/Anthracite Stil: 880840-103

SEK1,249.56  SEK624.78
Spara: 50% mindre

Vänligen välj:


Lägg i korgen:

 • Artikelnr: CA1446
 • 1335 antal i lager

BEKVÄM OCH SMIDIG FREE


Löparskon Nike Free RN 2017 för kvinnor är gjord för korta löprundor och är den smidigaste skon i Free-familjen. Den innovativa sulan gör att foten flexar och expanderar naturligt. De är lätta att packa ner i en väska eller ryggsäck och har en enkel stil som passar till en vardagsoutfit, så att du kan klämma in ett par oplanerade kilometer.


Andningsförmåga

Det mjuka och lätta materialet har en glesare stickning på fotens ovansida för mer ventilation, vilket gör att dina fötter hålls svala. Den är tunnare och sitter tajtare än de tidigare versionerna. Men den ger ändå en säker och stabil känsla som gör att den kan bäras hela dagen, hela året, nästan var som helst.


Naturliga rörelser

Nike Free-sulan ger känslan av en minimalistisk löparsko. Den följer fotrörelserna genom att expandera och dra ihop sig vid varje landning och frånskjutning så att du får en naturligare känsla.


Fjäderlätt stöd

Starka men fjäderlätta Flywire-trådar ger tillsammans med snörningen ett bättre stöd när de dras åt. En del av trådarna har avlägsnats från toppsnörningen för att ge en smidigare känsla utan störningsmoment när du böjer framfoten.


Mer information

 • Rundad häl som är formad för att rulla mot marken när du springer
 • Slitstark yttersula i skum med gummi i tån och hälen
 • Vikt: 191 gram (storlek 39 för kvinnor)
 • Offset: 8 mm

 • Nike Free Origins

  Tre av Nikes mest kreativa och innovativa anställda fick höra att idrottare på Stanford tränade barfota och började då utveckla en sko som kändes naturlig och viktlös – som att vara barfota. Teamet ägnade fyra år åt att studera biomekaniken i foten på en löpare i rörelse. Resultatet gav en djup förståelse om fotens naturliga vinkel, tryck och tåposition vid landningen. Formgivarna på Nike kunde därmed skapa en okonventionell och smidig löparsko från grunden.


  Copyright ©2019 www.cajsastahl.se Powered by   -  SKOR FÖR MÄN  -  Skor för kvinnor