Stickat & Cardigans Online

Skor för kvinnor Nike Air VaporMax Flyknit Moc Löparsko för kvinnor Cargo Khaki/Svart/Vit Stil: AA4155-300

SEK1,249.56  SEK624.78
Spara: 50% mindre

Vänligen välj:


Lägg i korgen:

 • Artikelnr: CA1225
 • 1114 antal i lager

AIR SOM FÖR DIG FRAMÅT


Löparskon Nike Air VaporMax Flyknit Moc för kvinnor är en mer slimmad variant av originaldesignen och ger ett lätt och spänstigt steg tack vare vårt mest innovativa dämpningssystem hittills. En bred elastisk rem omger mellanfoten, och den revolutionerande dämpningen ger en tyngdlös känsla under foten.


Dämpning med låg vikt

Air-dämpning ger maximal stötdämpning från häl till tå. Urholkade delar i sulan gör skon otroligt flexibel och lätt.


Snygg känsla, luftig och bekväm

Flyknit-materialet formar sig efter fotens naturliga form för en tajt, strumpliknande passform. En luftigare konstruktion på överdelen håller fötterna svala både vid långdistanslöpning och under varma, långa dagar.


Enkel att ta av och på

Den nya överdelen har stretchiga remmar istället för vanlig snörning. Det ger en säker och tajt känsla och en snygg look men gör det ändå enkelt att ta av och på skon.


Mer information

 • Överlägg i tå och häl ger en stabil känsla
 • Gummikuddar på sulan ger hållbarhet
 • Förskjutning: 10 mm

 • BAKOM DESIGNEN
  Air VaporMax representerar en ny era inom Nike-innovationen. "Den har förändrat hela vår filosofi om hur vi designar för Air", säger Cushioning Innovation Designer Zachary Elder. Med VaporMax vill våra designers verkligen fånga känslan av att "springa på luft". Air-enheten har gjorts om så att den kan fästas direkt på överdelen. "Det var den största utmaningen", säger Tom Minami, Senior Footwear Designer – men det var det värt. "Utan mellansula och innersko känns Air-tekniken på ett helt annat sätt." I tidigare Air Max-modeller var målet att fylla sulan med så mycket Air som möjligt, men hos VaporMax ligger fokus på att utnyttja Air-tekniken på ett effektivt sätt. "När du sätter i foten trycks varje nabb in i Air-enheten och trycket ökar", förklarar Elder. "När du lyfter upp foten igen släpper trycket och istället skapas den där fjädrande studsen." Efter de sju år som gått från att idén kläcktes till att den förverkligades ser nu Elder och Minami på framtiden med spänning. "Jag är jättestolt över produkten", säger Elder. "Den här nya approachen blir en viktig vändpunkt för Air – och för Nike."


  Flyknit Origins

  Nikes Flyknit-teknik har utvecklats utifrån feedback från löpare som efterfrågade en sko med samma tajta passform som en strumpa (som man nästan inte märker). Nike inledde ett fyraårigt projekt med team av programmerare, ingenjörer och designer för att skapa den teknik som behövdes för att ta fram en vävd överdel med statiska egenskaper för struktur och hållbarhet. Därefter förfinades den exakta placeringen av stöd, flexibilitet och ventilation – allt i samma lager. Resultatet? En fjäderlätt, formanpassad och så gott som sömlös överdel. Den helt nya precisionen maximerar funktionaliteten och minskar dessutom materialförbrukningen med i genomsnitt 60 % jämfört med traditionella konstruktioner. Motsvarande sex återvunna plastflaskor används i varje par Flyknit-skor, så miljontals kilo material slipper hamna på soptippen i onödan.

  Copyright ©2019 www.cajsastahl.se Powered by   -  SKOR FÖR MÄN  -  Skor för kvinnor