Stickat & Cardigans Online

SKOR FÖR MÄN Nike Zoom Talaria Mid Flyknit Sko för män Baroque Brown/Svart/Vit/Gamma Blue Stil: 856957-200

SEK1,266.67  SEK633.34
Spara: 50% mindre

Vänligen välj:


Lägg i korgen:

  • Artikelnr: CA2099
  • 1988 antal i lager

STÄNG VÄDRET UTE


Designern Tinker Hatfields löparklassiker från -97 är tillbaka: Skon Nike Zoom Talaria Mid Flyknit för män har uppdaterats inför vintern med vattenavvisande Flyknit-överdel, varm, medelhög hälkappa och reflekterande häl som hyllar originalet.


Väderskydd med stöd

Den vävda Flyknit-överdelen i ett stycke integrerar områden med hög andningsförmåga, stretch och stöd där du behöver det som mest och följer fotens form för bekväm passform. Tunna lager utan sömmar, med DWR-yta (Durable, Water-Repellent) som håller dina fötter torra när det regnar.


Bekvämt stöd

Medelhög hälkappa ger en tajt, stadig passform som skyddar vid kallare väderlek.


Slitstarkt grepp

Det utmanande mönstret på yttersulan ger bra grepp på kalla och våta ytor, samtidigt som den markerade hälen ger extra hållbarhet.


Mer information

  • Reflekterande hälkant med ”Talaria”-prägling för den klassiska stilen och ökad synlighet i svagt ljus
  • Syntetiska, formgjutna hälkappor ökar hållbarheten
  • Mellansula i phylon med Zoom Air-enhet i hälen ger mjuk och följsam dämpning

  • FLYKNIT ORIGINS

    Nikes Flyknit-teknik har utvecklats utifrån feedback från löpare som efterfrågade en sko med samma tajta passform som en strumpa (som man nästan inte känner av alls). Nike inledde ett fyraårigt projekt med team av programmerare, ingenjörer och designer för att skapa den teknik som behövdes för att ta fram en vävd överdel med statiska egenskaper för struktur och hållbarhet. Därefter förfinades den exakta placeringen av stöd, flexibilitet och ventilation – allt i samma lager. Resultatet? En fjäderlätt, formanpassad och så gott som sömlös överdel.


    Copyright ©2019 www.cajsastahl.se Powered by   -  SKOR FÖR MÄN  -  Skor för kvinnor