Stickat & Cardigans Online

SKOR FÖR MÄN Nike Free RN Flyknit 2017 Löparsko för män Team Red/University Red/Bright Crimson/Pure Platinum Stil: 880843-600

SEK1,283.79  SEK641.90
Spara: 50% mindre

Vänligen välj:


Lägg i korgen:

 • Artikelnr: CA1361
 • 1250 antal i lager

VÅR LÄTTASTE FREE NÅGONSIN


Löparskon Nike Free RN Flyknit 2017 för män är den lättaste och mest barfotaliknande skon i Free-familjen och är perfekt för korta löprundor. En strumpliknande överdel omfamnar foten så mjukt att du knappt känner av den, och en innovativ sula gör att foten flexar och expanderar naturligt. Och den lättpackade designen gör dem enkla att stoppa ner i en väska eller ryggsäck så att du kan klämma in några kilometer när du är på språng.


Snäv passform som ger stöd

Flyknit-materialet formar sig efter foten för en tajt passform. Skorna kombinerar ventilation i överdelen, stöd i tån och stretch på utsidan av foten, och Flyknit-materialet håller fötterna svala när du springer.


Naturliga rörelser

Nike Free-sulan ger känslan av en minimalistisk löparsko. Den följer fotrörelserna genom att expandera och dra ihop sig vid varje landning och frånskjutning så att du får en naturligare känsla.


Fjäderlätt stöd

Starka men fjäderlätta Flywire-trådar ger tillsammans med snörningen ett bättre stöd när de dras åt. En del av trådarna har avlägsnats från toppsnörningen för att ge en smidigare känsla utan störningsmoment när du böjer framfoten.


Mer information

 • Enkelsömmen på insidan av hälen ger en smidig känsla
 • Rundad häl som är formad för att rulla mot marken när du springer
 • Slitstark yttersula i skum med gummi i tån och hälen
 • Vikt: 225,4 gram (storlek 44 för män)
 • Offset: 8 mm

 • Nike Free Origins

  Tre av Nikes mest kreativa och innovativa anställda fick höra att idrottare på Stanford tränade barfota och började då utveckla en sko som kändes naturlig och viktlös – som att vara barfota. Teamet ägnade fyra år åt att studera biomekaniken i foten på en löpare i rörelse. Resultatet gav en djup förståelse om fotens naturliga vinkel, tryck och tåposition vid landningen. Formgivarna på Nike kunde därmed skapa en okonventionell och smidig löparsko från grunden.


  Flyknit Origins

  Nikes Flyknit-teknik har utvecklats utifrån feedback från löpare som efterfrågade en sko med samma tajta passform som en strumpa (som man nästan inte märker). Nike inledde ett fyraårigt projekt med team av programmerare, ingenjörer och designer för att skapa den teknik som behövdes för att ta fram en vävd överdel med statiska egenskaper för struktur och hållbarhet. Därefter förfinades den exakta placeringen av stöd, flexibilitet och ventilation – allt i samma lager. Resultatet? En fjäderlätt, formanpassad och så gott som sömlös överdel. Den helt nya precisionen maximerar funktionaliteten och minskar dessutom materialförbrukningen med i genomsnitt 60 % jämfört med traditionella konstruktioner. Motsvarande sex återvunna plastflaskor används i varje par Flyknit-skor, så miljontals kilo material slipper hamna på soptippen i onödan.
  Copyright ©2019 www.cajsastahl.se Powered by   -  SKOR FÖR MÄN  -  Skor för kvinnor