Stickat & Cardigans Online

SKOR FÖR MÄN Nike Dunk Low Flyknit Sko för män College Navy/Pure Platinum/Svart/Wolf Grey Stil: 917746-400

SEK1,300.91  SEK650.45
Spara: 50% mindre

Vänligen välj:


Lägg i korgen:

 • Artikelnr: CA2684
 • 2573 antal i lager

STILFULL SKO MED RÖTTER


80-talsikonen får en modern makeover i skon Nike Dunk Low Flyknit för män. Den är tillverkad i ett lätt Flyknit-material som omsluter foten och känns både luftig och bekväm.


Produktfördelar

 • Lätt Flyknit-material som är luftigt och flexibelt
 • Skumsula ger stöd och dämpning

 • Flyknit Origins

  Nikes Flyknit-teknik har utvecklats utifrån feedback från löpare som efterfrågade en sko med samma tajta passform som en strumpa (som man nästan inte märker). Nike inledde ett fyraårigt projekt med team av programmerare, ingenjörer och designer för att skapa den teknik som behövdes för att ta fram en vävd överdel med statiska egenskaper för struktur och hållbarhet. Därefter förfinades den exakta placeringen av stöd, flexibilitet och ventilation – allt i samma lager. Resultatet? En fjäderlätt, formanpassad och så gott som sömlös överdel. Den helt nya precisionen maximerar funktionaliteten och minskar dessutom materialförbrukningen med i genomsnitt 60 % jämfört med traditionella konstruktioner. Motsvarande sex återvunna plastflaskor används i varje par Flyknit-skor, så miljontals kilo material slipper hamna på soptippen i onödan.


  Nike Dunk Origins

  Var trogen din skolas färger och dina ideal. Det är mottot som inspirerat Nike Dunk alltsedan lanseringen 1985. Det var då som tolv collegebasketlag bröt mot en oskriven regel och matchade sina Dunks med sina matchdräkter. Sedan följde en kaskad av färger och alltsedan dess har Nike Dunk varit en symbol för personlig stil. Spelare, skejtare och samlare fick upp ögonen för skon, och de påverkar den än idag.


  Copyright ©2019 www.cajsastahl.se Powered by   -  SKOR FÖR MÄN  -  Skor för kvinnor