Stickat & Cardigans Online

SKOR FÖR MÄN Nike Air Max 90 Ultra 2.0 Flyknit Sko för män Pale Grey/Armory Navy/Glacier Ice/Pale Grey Stil: 875943-006

SEK1,215.32  SEK607.66
Spara: 50% mindre

Vänligen välj:


Lägg i korgen:

 • Artikelnr: CA2115
 • 2004 antal i lager

EN SUPERLÄTT IKON


Världens mest populära Air Max uppgraderas i och med Nike Air Max 90 Ultra 2.0 Flyknit för män, med en lättare och mjukare känsla än någonsin tack vare flexibelt Flyknit och Ultra 2.0-dämpning.


Smidig passform

Lätt Flyknit-tyg kombinerar stretch, stöd och ventilation där du behöver det som mest för en superbekväm passform.


Superlätt dämpning

Ultra 2.0-mellansulan är designad med skum med dubbel densitet för mjuk dämpning och bra stöd samtidigt som skon får en lägre totalvikt. Gummidetaljer på yttersulan ger bra hållbarhet.


Mer information

 • Synlig Max Air-dämpning gör skon extra lätt och bekväm
 • Innersula av minnesskum för bättre dämpning

 • Nike Air Max Origins

  Nikes revolutionerande Air-Sole såg dagens ljus bland Nikes skor i slutet av 1970-talet. År 1987 lanserades Nike Air Max 1 med synlig air-dämpning i hälen. Plötsligt kunde användarna inte bara känna den bekväma Air-Sole-tekniken utan även se den. Sedan dess har efterföljande generationer av Nike Air Max rönt stora framgångar bland idrottsmän och samlare, med iögonfallande färgkombinationer och tillförlitlig och lätt dämpning.


  Flyknit Origins

  Nikes Flyknit-teknik har utvecklats utifrån feedback från löpare som efterfrågade en sko med samma tajta passform som en strumpa (som man nästan inte märker). Nike inledde ett fyraårigt projekt med team av programmerare, ingenjörer och designer för att skapa den teknik som behövdes för att ta fram en vävd överdel med statiska egenskaper för struktur och hållbarhet. Därefter förfinades den exakta placeringen av stöd, flexibilitet och ventilation – allt i samma lager. Resultatet? En fjäderlätt, formanpassad och så gott som sömlös överdel. Den helt nya precisionen maximerar funktionaliteten och minskar dessutom materialförbrukningen med i genomsnitt 60 % jämfört med traditionella konstruktioner. Motsvarande sex återvunna plastflaskor används i varje par Flyknit-skor, så miljontals kilo material slipper hamna på soptippen i onödan.


  Copyright ©2019 www.cajsastahl.se Powered by   -  SKOR FÖR MÄN  -  Skor för kvinnor